» DBK

Novinky

Zimní novinky z Costa Coffee

Tentokrát jsme upekli vrstvený koláč původem z Německa, kde mu říkají Bienenstich, neboli včelí píchnutí. A pokud váš imunitní systém zvládne smetanu nebo mandle, alergickou reakci jako po včelím žihadle byste po něm rozhodně dostat neměli. To spíš závislost! Dvě vrstvy nadýchaného kynutého těsta jsme totiž promazali pudinkovo-smetanovou náplní a vrchní vrstvu tvoří speciální karamelizovaná krustička ze sekaných mandlí.

Máte rádi cappuccino? Není divu. Tři složky v naprosté harmonii a stejném poměru: mléčná pěna, teplé mléko a espresso. Tolik klasická definice. Můžete se ale osmělit a posunout hranice svého vnímání různých chuťových kombinací trochu dál.

CAPPUCCINO

Vyspali jste se do růžova? Pak si zajděte na neobyčejnou horkou čokoládu. Není mléčná, ani hořká, ani bílá. Je prostě růžová.

Růžová horká čokoláda nenechá žádného romantiku v klidu. Tento lahodný nápoj je připraven z prášku Ruby Hot Chocolate a mléka ozdobeného šlehačkou. Vše je posypáno kousky sušených jahod, které podtrhnou jemnou ovocnou chuť růžové čokolády. Za její cukrkandlově růžovou barvou může speciální odrůda rubínových kakaových bobů Ruby. Čokoholici třeste se, přichází klenot mezi čokoládami.

RUBY

Zpět na seznam novinek